Minivillis Wonderland
"Nuka"

 
ruskea keskikokoinen villakoira
s. 7.9.2012.


Nuka löysi tiensä meille netin kautta. Selailin puoliksi unenpöpperössä Apulan sivuja, kun silmiini osui ilmoitus 8kk vanhasta ruskeasta keskarinartusta. Omistajan pahan allergian vuoksi uutta kotia etsittiin tälle nuorelle nartulle. Lukuisten sähköpostien ja muutaman puhelun jälkeen päätettiin, että Nuka muuttaa meille lauman jatkoksi. Niinpä tämä hauska riiviöpentu tassutteli meidän huusholliin toukokuussa 2013.

Nuka solahti meidän laumaan kuin olisi aina ollut meillä, eikä koirien kesken mitään ongelmia ole tullut. Nuka rakastaa lapsia, menee suorastaan solmuun kun saa lasten huomion.

Nuka on reipas, energinen nuori narttu, aina valmis toimintaan, mutta osaa nopeasti rauhoittua sisällä kun mitään ei tehdä. Ystävällinen, sosiaalinen ja tosi tottelevainen puudeli. Nukan kanssa ollaan muutamassa näyttelyssä ehditty käydä, ja silminnähden tämä koira nauttii näyttelyistä! Innosta soikeana kehässä ja kehän laidalla, joten Nukan kanssa taatusti näyttelyissä enemmänkin alamme vierailla, kun turkki alkaa olla jotakuinkin nyt täydessä mitassa. Ekassa näyttelyssään Nuka pokkasi tulokset ERI SA PN2 VASERT, joten omat odotukseni ylittyivät kyllä roimasti. Katsotaan miten jatkossa pärjää!